event-350524 event-350524

Urheilu ja liikunta, Muut

Speed in Pictures – Vauhtia kuvina


Järjestäjä:Liszt-instituutti – Unkarin kulttuurikeskus
Paikka:Liszt-instituutti, Kaisaniemenkatu 10, Helsinki
Osoite:Kaisaniemenkatu 10
00100 Helsinki
Pääsymaksu:
Lähde:Tapahtumainfo

Speed in Pictures – Vauhtia kuvina

Keskustelemassa Károly Méhes ja Otto Lappi (tilaisuus on englanninkielinen)

Perjantaina 17.5. klo 18:00

Tunnettu F1-toimittaja, kirjailija ja valokuvaaja Károly Méhes ja kognitiotieteen dosentti, akatemiatutkija Otto Lappi (Helsingin yliopisto) keskustelevat yhteisestä intohimostaan moottoriurheiluun sekä siitä, kuinka he tuovat tätä esiin työssään valokuvauksen ja tieteellisen datan visualisoinnin kautta.

Englanninkielinen tilaisuus järjestetään Liszt-instituutissa (Kaisaniemenkatu 10, 00100 Helsinki) perjantaina 17. toukokuuta klo 18.

Nämä eri alojen ammattilaiset lähestyvät kilpa-autoilun maailmaa – kuljettajaa, autoja ja kilparatoja – hyvin erilaisista näkökulmista, mutta molemmat kokevat visuaalisen esittämistavan tärkeänä ymmärryksen jakamisessa ja viestinnässä.

Tapahtumassa Károly Méhes kertoo mielenkiintoisia tarinoita kilpakuljettajista ja esittelee Formula 1 -kuvaajana ottamiaan valokuvia eri vuosikymmenten ajalta. Otto Lappi valottaa kilpa-ajon taustalla olevia mielen ja aivojen mekanismeja ja kertoo siitä, miten tutkijat mittausten avulla tekevät näkyväksi asioita, jotka ovat paljaalle silmälle näkymättömiä.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta ilmoittauduthan osoitteessa:https://forms.office.com/e/0kiLTm1uuS.

Kommentoi tapahtumaa (0)