event-336158 event-336158

Lasten tapahtumat, Muut

U Nation presents ELI BROWN K-18


Järjestäjä:Eli Brown
Paikka:Vanha Ylioppilastalo
Osoite:Mannerheimintie 3
00100 Helsinki
Pääsymaksu:min 35.0 € - max 45.0

Lähde:Lippu.fi

U Nation presents ELI BROWN K-18

Elektronisen musiikin multitalentti Eli Brown saapuu tanssittamaan Vanhaa Ylioppilastaloa maaliskuussa

Eli Brown tunnetaan elektronisen musiikin virtuoosina, joka on tuonut oman ainutlaatuisen näkemyksensä klubimusiikin maailmaan vuodesta 2016 lähtien. Englannista, Bristolin tunnetusta tanssiyhteisöstä, maailmalle ponnahtanut DJ on innovatiivisilla tuotannoillaan noussut nopeasti underground piireistä aina elektronisen musiikin huipulle asti. Brown yhdistelee musiikissaan tehokasta teknosoundia, house-vaikutteita ja tarttuvia melodioita, luoden uniikin ja tunnistettavan äänimaailman.

Eli Brownin arvostusta elektronisen musiikin maailmassa kuvastaa erityisen hyvin se, että muun muassa supertähti Calvin Harris kiinnostui nousevan tähden taidoista. Artistit ovatkin tehneet yhteistyötä Harrisin Love Regenerator -projektissa, mikä on entisestään vahvistanut Brownin asemaa yhtenä elektronisen tanssimusiikin halutuimmista tuottajista. Brownin lahjakkuus ei rajoitu kuitenkaan ainoastaan klubeille, sillä hänet on noteerattu myös radion puolella. DJ on saanut soittoaikaa päiväsaikaan muun muassa BBC Radio 1:ssä ja tukensa hänelle ovat osoittaneet vaikutusvaltaiset radiojuontajat, kuten Annie Mac ja Pete Tong.

Lahjakkuus yhdistettynä rajattomaan mielikuvitukseen ääni- sekä visuaalitaiteessa tekevät Eli Brownista yhden elektronisen tanssimusiikin edelläkävijöistä ja kapinallisimmista tuottajista. Intensiivisen näyttävä esiintyjä jatkaa nousujohteista uraansa kohti isompia lavoja valmistautuen nousemaan yhdeksi maailman johtavista elektronisen musiikin pääesiintyjistä. Älä missaa ainutlaatuista tilaisuutta olla mukana tällä matkalla, kun Eli Brownin dynaaminen show valtaa Vanhan Ylioppilastalon perjantaina 29.3.2024.

Lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Kommentoi tapahtumaa (0)