event-336640 event-336640

Musiikki

Sonata Arctica, Temple Balls


Järjestäjä:Sawohouse
Paikka:Sawohouse
Osoite:Tarhakuja 1
70780 Kuopio
Pääsymaksu:alk.39,50

Lähde:Tiketti

Sonata Arctica, Temple Balls

SONATA ARCTICA julkaisee maaliskuussa 2024 uuden ”Clear Cold Beyond”-albumin, jonka myötä bändi palaa juurilleen, melodisen ja iskevän power metallin pariin.

Clear Cold Beyond Finland Tour 2024 vie kemiläiskvintetin läpi Suomen: Tampereelta 15.3.2024 alkava kiertue jatkaa Laukaan, Lahden, Helsingin, Kuopion, Joensuun ja Turun kautta Seinäjoelle, jonne rundi päättyy 5. huhtikuuta. Lämppärinä kiertueella nähdään oululainen, Suomen tiukimpiin hard rock -ryhmiin lukeutuva Temple Balls.

Bändi kuvailee tuntojaan kiertuejulkaisun aattona: ”Parin vuoden Seikkailujen jälkeen on mahtavaa palata power metallin pariin. On ilo ja kunnia startata ”Clear Cold Beyond”-albumikiertue kotimaankeikoilla. Uusien biisien lisäksi on ilman muuta luvassa klassisia Sonata-hittejä. Nähdään keikoilla!”

Aikataulu:
20:00 ovet
21:30 Temple Balls
23:00 Sonata Arctica



Liput ovelta 45 €, mikäli jäljellä.

Sawohouse Underground VIP-pöytä

Sawohouse Undergroundiin voi tehdä pöytävarauksia kaikkiin keikkailtoihin. Vietätpä polttareita, pikkujouluja, synttäreitä tai asiakasiltaa tai muuten vaan haluat nauttia korkeatasoisesta palvelusta, niin VIP-pöytä tekee illanvietostasi nautinnollisen helppoa!

VIP-pöytävaraukseen sisältyy oma pöytä seurueellenne, sisäänpääsy jonon ohi, eteispalvelumaksu sekä yksi pullollinen kuohuvaa valmiiksi jäähdytettynä per pöytä. VIP-alueella on oma baaritiski, joka on vain vippiläisten käytettävissä. Tiskiltä voi tilata juomat tai pyytää virvokkeet pöytiin tarjoiltuna, joten seurueesi voi keskittyä hauskanpitoon. Varaa pöytä seurueellesi ja vietä naurettavan hauska ilta!

VIP-pöytä on varattavissa vain Tiketin kautta. Pöytään mahtuu maksimissaan 6 henkilöä. Jos haluat varata useamman pöydän, niin valikoi haluamasi määrä pöytä ostoskoriin. Pöytiä on saatavilla 4 kpl.

Huom! Keikkaliput eivät kuulu VIP-pöydän hintaan, joten ne ovat ostettava erikseen iltakohtaisesti.

Sisäänpääsy on jonon ohi ja saapuessanne Sawohouselle teidät ohjataan pöytäänne.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä

Kommentoi tapahtumaa (0)