event-333411 event-333411

Musiikki

pehmoaino


Järjestäjä:Ohjelmaravintola Maxim
Paikka:Ohjelmaravintola Maxim
Osoite:Haapaniemenkatu 34
70110 Kuopio
Pääsymaksu:alk.27,50

Lähde:Tiketti

pehmoaino

Pehmoaino kevätkiertueelle uuden musiikin siivittämänä!

Yhdeksi viime aikojen isoimmista musiikki-ilmiöistä noussut Pehmoaino julkaisee perjantaina 17.11. uuden singlen alkuvuodesta 2024 tulevalta debyyttialbumiltaan. Uuden ”sä et kosketa mua” -singlen lisäksi albumilta on kuultu ennakkoon kappaleet ”mietin sua pahalla” ja ”valssi”.

Debyyttialbumin myötä pehmoaino lähtee helmikuussa 17 keikan kevätkiertueelle, jonka liput tulevat myyntiin perjantaina 17.11. klo 09:00. Persoonallista ja koskettavaa indievaikutteista popmusiikkia tekevä pehmoaino oli ehdolla tämän vuoden Emma Gaalassa peräti viidessä kategoriassa ja voitti Vuoden tulokas ja Vuoden alternative - palkinnot.

Vangitsevista live-esiintymisistään tunnettu pehmoaino teki viime vuoden aikana läpimurron Spotify[1]listan ja albumilistan ykköseksi, useiden radioiden soittolistoille ja keikkasuosikiksi. ”kaukana kotoa” - EP on myynyt kultaa ja ”haluun takas mun perhoset” -kappaletta on kuunneltu jo yli 8 miljoonaa kertaa suoratoistopalveluissa. Tulevan albumin single ”mietin sua pahalla” nousi Spotify-listan top10:een ja on ylittänyt kultarajan.

Lapsuudesta asti musiikkia tehneen laulaja/lauluntekijän musiikissa koskettavat melodiat ja tekstit yhdistyvät ennakkoluulottomaan ja yllätykselliseen tuotantokuvaan. Pehmoainon maailmassa hauskuus ja herkkyys, tanssittavuus ja tunnelmointi sekä kokeilunhalu ja helposti lähestyttävyys eivät sulje toisiaan pois. Punaista lankaa kuljettaa pehmoainon ihon alle menevä laulutulkinta.



Jos tapahtumaan on lippuja jäljellä, niitä voi varata puhelinpalvelusta. Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Lipun hinta nousee Tiketissä ovimyyntihinnaksi tapahtumapäivänä klo 15:00.

***

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: kyllä, info@maximkuopio.fi

Kommentoi tapahtumaa (0)