event-341580 event-341580

Musiikki

KUUMAA


Järjestäjä:Half Moon Nightclub
Paikka:Half Moon Nightclub
Osoite:Koskikatu 25
96200 Rovaniemi
Pääsymaksu:alk.20,50

Lähde:Tiketti

KUUMAA

Modernin popin kärkinimi KUUMAA on muutamassa vuodessa noussut yhdeksi maan mielenkiintoisimmista popyhtyeistä. Bändin jäsenet Johannes Brotherus, Jonttu Luhtavaara ja Aarni Soivio hurmaavat välittömällä energiallaan niin musiikissaan kuin keikoillaankin. Yhtyeen ydintä ovat suuret, tunnistettavat melodiat, tarttuvat tekstit ja valovoimainen live-energia.

Suurta suosiota nauttivan KUUMAA-yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat Tulipalo, Siks Kai Mä Oon Sun ja hiljattain julkaisu Ylivoimainen. Yhtyeen viimeisimmät singlet ovat viihtyneet kärkipaikoilla sekä suoratoistopalveluissa että radioissa. Oo vielä sekunnin mun ja Tulipalo ovat molemmat ylittäneet platinarajan ja Tulipalo nousi loppuvuodesta 2022 maan soitetuimmaksi kappaleeksi radioissa, ja biisi voitti tammikuussa 2023 Kuukauden radiobiisi-palkinnon.




Liput ovelta 25 €
.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Kazem Rajabi, info@halfmoon.fi, puh. 0400947693

Kommentoi tapahtumaa (0)